e
Banner

Etiketler: merih ünal



Demiryolu taşımacılığının yeşil aktörü: KONSPED


Yayın: 21-09-2012
Kategori: Demiryolu

Kurulduğu 1989 yılından bu yana ‘yeşil taşımacılığı’ en önemli misyonu olarak gören Konsped, forwarder kimliğiyle çalışırken, en büyük yatırımı ise demiryoluna yapıyor. Kendi kimliğini her zaman ‘yeşil’ ile sembolize eden Konsped için çevreci lojistik çözümlerinin aynı zamanda önemli bir amaç olduğunu da söyleyen şirketin Ticaret Müdürü Merih Ünal, “Hedefimiz mümkün olduğu kadar çok yükü diğer taşıma modlarından demiryoluna kaydırmak ve Avrupa’daki çözüm ortaklarımızla bu alanda en avantajlı çözümleri sunmak” diyor.





Konsped başrolü demiryolu taşımacılığına veriyor


Yayın: 21-01-2016
Kategori: Demiryolu

Konsped, bir forwarder şirketi olsa da başrolü her zaman demiryolu taşımacılığına veriyor. Kuruldukları 1989 yılından beri demiryolu taşımacılığını Türkiye’de hak ettiği yere taşımayı misyon edindiklerini vurgulayan Konsped Ticaret Müdürü Merih Ünal, bugüne kadar gerek hayata geçirdikleri projeler gerekse de kurdukları işbirlikleriyle sektörün gelişimine katkı sunduklarını söylüyor. 




Transorient kadrosunu Merih Ünal ile güçlendirdi


Yayın: 15-01-2018

Uzun yıllar Konsped'de görev alan Merih Ünal, kariyerine Transorient firmasında devam edecek.




BOLTAS, Avrupa’daki intermodal ağını genişletiyor


Yayın: 24-11-2023
Kategori: Lojistik

İntermodal hatlarıyla Avrupa ülkelerinin tamamına hizmet veren Boltas, bu alandaki yatırımlarını sürdürüyor. Boltas İntermodal Müdürü Merih Ünal, kara, deniz ve demir yolunu birbirleriyle entegre şekilde ve optimum verimlilikle kullandıklarını söyleyerek, İtalya’nın en önemli intermodal taşımacılık merkezlerinden Trieste’de yeni depo yatırımı yapacaklarını belirtti.




BOLTAS demir yolunda yeni yatırımlar peşinde!


Yayın: 18-01-2024
Kategori: Demiryolu

Almanya-Türkiye hattında blok tren seferleri düzenleyen, Avrupa içine intermodal bağlantılı demir yolu çözümleriyle ulaşan BOLTAS, yeni hatlar üzerinde çalışıyor. Yeni yatırım planları içinde sadece Türkiye bağlantılı değil, Avrupa içi ve Avrupa bağlantılı diğer bölgelerin de bulunduğunu belirten BOLTAS İntermodal Müdürü Merih Ünal, ayrıca özmal ekipman havuzlarını büyüteceklerini söyledi.